Välkommen till nyhetssidan

Se videor och läs nyheter och artiklar för mer information och olika perspektiv om fertilitet och fertilitetsbevarande alternativ för kvinnor.

Filmer

Varför välja äggfrysning
Varför sjunker kvinnans fertilitet i takt med åldern?
Hur fungerar äggfrysning?
Se alla filmer

Nyheter och artiklar

Fertilitet i fokus på Nyhetsmorgon
Fertilitet i fokus på Nyhetsmorgon
Att skaffa barn är för många ett stort beslut. När är det rätt timing och hur länge kan du vänta? Barnmorskan Emma Karling Widsell och fertilitetsläkaren Carolina Tristen reder ut hur kvinnokroppen och kvinnlig fertilitet fungerar i Nyhetsmorgon. 
Fokus på äggfrysning i IVF-podden
Fokus på äggfrysning i IVF-podden
Hur går det egentligen till att frysa sina ägg? Vem kan frysa sina ägg? Och när ska man egentligen frysa äggen för störst möjlighet att bli gravid? Det är några frågor som besvaras i avsnitt 69 av IVF-podden.
Fler väntar med att bli mamma
Fler väntar med att bli mamma
Det föds allt färre barn i Sverige - och coronapandemin tros minska barnafödandet ännu mer. Längtar man efter att bilda familj bör man inte avvakta i hopp om en bättre tidpunkt, enligt Margareta Kitlinski, överläkare inom reproduktionsmedicin på Skånes Universitetssjukhus.
TV4:s Efter Fem lyfter äggfrysning
TV4:s Efter Fem lyfter äggfrysning
Emily McEwan Landegren är 41 år och valde att frysa in sina ägg när hon blev ensamstående. Hör Emily dela med sig om sina erfarenheter av äggfrysning.
Se alla nyheter och artiklar

Övrig information